Världen......

Du vet inte hur tur du har tills de fattas dig.......

"Every day create your HIStory
 Every page you turn you`re writing your legacy
 Every hero dreames of chilvary 
 Every child should sing together in harmony
 All nations sing let`s harmonize around the world" //Michael Jackson  (History) 

Man måste ju försöka få ut de budskap han ville att världen skulle höra och förhoppningsvis göra någonting åt......

Bilder från veckan som varit
// Malin



Alva ser på när Debbie och Phoebe springer av sig:)


Alva i farten!

Agility och åsnor

Agility är något jag tycker är riktigt roligt!! Tur som jag har, har jag hundar som tycker det med, speciellt Phoebe. Vi har inte alla hinder men några iaf, blir nog fler i framtiden:) 
Tunneln är den som är mest populär, Alva kan springa runt och runt i den, ser riktigt roligt ut:)

Ja som ni kanske har sett från våra bilder så bor vi mitt i smeten, eller vad man ska säga. Rånäs är ett väldigt mysigt litet samhälle med en lanthandel och allt. Hundarna är vana vid och speciellt nu när det är sommarlov att det är barn som kommer och går leker och spelar fotboll mm. Även en hel del hästar går förbi nu förtiden, tycker det är mysigt och höra när de närmar sig...kluck kluck liksom:) Men något jag inte trodde jag skulle få se lunka förbi huset  var åsnor, men jorå en familj med jaa inte häst och vagn men åsna och vagn gick förbi.....vad man får se nu för tiden:)

Alla hundar mår bra:)
//Malin


Phoebe i tunneln


Phoebe hoppar, jippiii


Vackra Alva vid mammas rosor.


Gibben tuggar bene


Hästar som ibland går förbi, härligt det ser ut!


Sommarhälsning

Vilken härlig sommar vi har, lata och sköna dagar med sol och bad. Ja även hundarna och vår kära katt får sin beskärda del av sommar sol och bad. För 2 veckor sedan fick vi hem "Gibbs" Roxanne Power Point, en härlig kille som kom in i vårt hem som han aldrig gjort annat, hittade sin styvmor utan problem men inte hade hon mycket att bjuda på undertill, försöker tutta än utan framgång, tiken är förstås Roxanne Vectra "Phoebe", undrar om dom snackar med varandra dom kommer ju från samma kennel, kul är det i allafall.
Häromdagen fick jag hicka trodde "Gibbs" skulle drunkna, han kastade sig ut i vattnet och simmade med en gång coolt tyckte Malin som hade is i magen, ja dessa hundar. Titta på TV gör han också "Phoebe" med, undrar vad Susanne gör för att få fram detta beteende, ja du få väl skaffa en panorama TV tyckte hon, man blir väl ruinerad på kuppen:)
Önskar er alla en skön sommar.// Pamela



Gibben sitter och beundrar  den stora vida världen.


Mara följt av Steffi.


Mara i raketfart efter en sjunkande sten.


Gibben simmar Steffi vallar in....ungdomar som tror de är odödliga...å mamma fick hicka hmm





Roxanne Power Point

Hej och hopp!! Var länge sedan vi skrev, igen. Det som har hänt på sistone:

Förra veckan så var vi på middag på kennel Roxanne, valptitt som slutade med att vi fick hem en liten gosse vid namn Gibbs, Roxanne Power Point.
Han är så himla underbar! Första utställningen för honom blir den 12 september i Farsta, ska bli riktigt kul. Alva lär också följa med sedan får vi se hur de andra ser ut. 

Sedan har jag (malin) varit hos Annika Thunfors kennel Made my way några dagar som hundvakt. Alltid härligt när man kan hjälpa till:) Något som var riktigt kul var att hon har Gibbs pappa, Trewater Overture "Thure", helt underbar hund!!

Och nu i onsdags så hade vi lite fika här hemma med Malin kennel Feodora´s, Marie kennel Vanilla Creame och Monica Wessberg, tack tjejer för en riktigt rolig dag, alla hundar verkade också ha riktigt trevligt:D
//Malin


Behöver du hjälp? Kanske hundvakt, eller du kanske har andra djur? Jag har erfarenhet av det mesta, kontakta mig gärna!  


 

RSS 2.0