1:a advent

Nu äntligen fredag, myskväll hörde jag någon ungdom säga och samtidigt gäspa, ja även för mig känns den här veckan väldigt lång så det är väl inte konstigt att man är trött lite till mans. Tog dock en välbehövlig eftermiddagspromenad med hundarna Malin och jag, kändes skönt efteråt. Synd är det att all snön är på väg bort, i Stockholm var det inget kvar la jag märke till när det bar av hemmåt. Nästa helg är det dax för stora Stockholm hinner inte åka dit i år men skall ev. ut med ett gäng glada utställare på lördag, kommer tydligen en del trevliga människor från Norge och genom Eva kennel Igroc blev jag medbjuden. Hoppas gör jag att det blir lite corgiprat nu, det har blivit mycket golden sista tiden hmm... undrar varför.
Under helgen ska jag också hinna med och besöka en gammal vän och arbetskamrat som är svårt sjuk i malignt melanom, i veckan när vi pratades vid ville han gärna att jag skulle ta med mig en flaka vin och prata gamla minnen. Det känns ibland väldigt orättvist när någon som har så mycket kvar att ge plötsligt blir svårt sjuk och kanske inte har så långt kvar men jag ser fram emot att få träffas och prata om allt roligt och tokigt vi varit med om för är det något vi kunnat så är det att ha roligt ihop och skratta gott, tänker med varma känslor på dig kära Ari.  /Pamela


Julen närmar sig....

Julen tycker jag är den bästa tiden på året...alla är så glada och man verkligen njuter av livet! Glömmer alla bekymmer.
Idag drog jag fram alla julskivor:) Tjuvstartade även med lite julpynt i vardagsrummet...hehe.
Vilken är er favorit jullåt?
Hmm, min är nog Last chrismas med Wham! Men finns många fina.
Hoppas verkligen vi får en fin jul i år, det ska ju snöa eller iaf. vara snö när man vaknar på julaftons morgon.
Längtar till julmaten och självklart kalle anka!!

Slänger upp lite bilder!
/Malin


Dycka i snön är ju super kul!


Vad skulle ni göra utan varandra:)


Myspus i soffan (jag fick inte plats *fniss, Phoebe tittar på tv:n som vanligt.


Hmm, kan inte bestämma mig, ska jag vara i soffan eller inte, tuft val ähhs vi gör båda:)


Har ju tuggat sönder alla mina leksaker så då borde jag säker få låna hennes eller? hehe

Vilken härlig dag!

Idag var småttingarna och jag ute på en långis i skogen, ingen ovanlighet men tänkte att det kunde vara kul att se lite bilder! Nyttigt för ungdomarna att klara sig utan de vuxna.


Phoebe kommer till matte


Racing...man vet aldrig om man missar nåt


Även Zippan ville ut och leka i snön


Och så här ser de ut när man kommer hem...härligt med nöjda hundar!

/Malin

Snö snö och snö igen

Hård kamp för att komma i tid och få bra platser i Jälla. Söndag morgon började med en himla massa skottande men det gick och till Jälla kom vi...haha.
Den här gången skulle vi inte bara ställa Phoebe utan också syrrans ena hund Tindra (Tiebreak Lost Horizon).
Det vart en härlig dag men inga placeringar tyvärr, däremot jätte fina kritiker!
Roligt att träffa alla hundmänniskor, den första vi hörde när vi kom in var Eva från Honeyeves, hennes skratt ekade i hela ridhuset, härlig dag vart de men också riktigt kallt.
Ett härligt återseende mellan Ulla Hägglund och min syrra Therése, senast de träffades var syrran liten och satt på Ullas golv med alla valparna.

Phoebe bara växer och växer, går nästan lite för fort.
Har alltid drömt om en hund och jag fick världens bästa:)
Finare temperament, personlighet och psyke får man leta efter!! Tack mamma för att jag fick min drömhund till slut och TACK Susanne för att vi fick just henne!

/Malin
Phoebe min älskling vad vacker du är! (6 mån)
Phoebe (6 mån)


Therése i vitt med Tindra.


Trött efter att ha varit ute och lekt i snön, sängen här kommer jag:)

RSS 2.0